Stoelmassage, de perfecte pitstop tijdens jouw werkdag.

We kennen allemaal dat gevoel wanneer je thuiskomt na een dag intensief zwoegen achter de computer. Een stijve nek, tintelingen in je arm, hoofdpijn, last van je schouders of een zeurende kramp in je onderrug. Zeg eens eerlijk: Heb jij wel eens last? Een stoelmassage op regelmatige basis kan dit soorten klachten voorkomen.

Veel mensen ervaren spanningsklachten (fysiek of mentaal) en hierdoor neemt de kans op verzuim toe. Een behandeling van StoelmassageHouten.nl kan veel van deze spanningsklachten wegnemen. Wij komen gewoon bij je op het werk en in 20 minuten masseren voelen jouw gespannen spieren weer heerlijk soepel.

Stoelmassage; preventie tegen RSI stress, burn-out en nek-, schouder-, en rugklachten StoelmassageHouten.nlEen rustige ruimte op het werk wordt in een handomdraai omgetoverd tot massageruimte. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond neem je plaats op onze speciale massagestoel. De masseur zal je een heerlijke massage geven waarbij jouw nek, rug, schouders en armen lekker los gemasseerd zullen worden. De spanning in jouw lichaam verdwijnt als sneeuw voor de zon waardoor RSI, stress, burn-out en andere klachten die leiden tot verzuim minder kans krijgen.

Waarom kies je voor een stoelmassage van StoelmassageHouten.nl

  • Onze stoelmassages werken preventief en helpen je het ziekteverzuim te verlagen.
  • In slechts 20 minuten maximale ontspanning.
  • De masseur zal een wakend oog houden op de fysieke en mentale gesteldheid van het personeel. Een vroege signalering kan langdurig verzuim voorkomen.
  • De kosten van onze stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Een stoelmassage reserveer je snel en makkelijk via onze online agenda.
  • Een professionele stoelmasseur zal de massage afstemmen op jouw wensen en klachten.
  • Je betaalt per stoelmassage en krijgt altijd een scherpe prijs.
  • De stoelmassages van StoelmassageHouten.nl worden gewaardeerd met een 8,9. 93% van de gebruikers zegt meer ontspannen te zijn na de massage. Bij 67% hebben wij lichamelijke klachten kunnen verminderen en 44% ervaart een verlichting van werkdruk. Bij 80% van de medewerkers hebben de massages een positieve bijdrage geleverd aan de arbeidsmotivatie. Jij wilt deze resultaten toch ook behalen? (bron: tevredenheidsenquĂȘte 2016)

Of het nu gaat om stoelmassage op vaste basis of eenmalig (bijv. als felicitatie, beloning of geschenk), je bent bij ons in de juiste handen. Wil jij dit ook? Neem dan snel contact op met Mark Middelweerd van StoelmassageHouten.nl

 


Stoelmassage is een uitstekende methode om spanningsklachten te verhelpen of te voorkomen. Maar als spanningsklachten steeds terugkomen of verplaatsen is er vaak meer aan de hand. Een fysieke behandeling werkt dan vaak als symptoombestrijding en is dan niet de oplossing om pijnvrij te blijven. Hiervoor heb ik een andere methode beschikbaar: Het Reset-traject. Een totaalpakket naar een pijnvrij leven. Meer informatie over dit unieke coaching-behandeltraject kan je vinden op www.resettraject.nl