StoelmassageHouten.nl (voorheen Health Support Houten) is opgericht door Mark Middelweerd (1979). Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als Medical Fitness Instructor besloot hij, in 2004, Health Support Houten op te richten. In eerste instantie bestond het aanbod uit Stoelmassage, Personal Training en een massagepraktijk waar verschillende professionele massagevormen gegeven werden.

Sinds 2010 ligt de focus op het verzorgen van stoelmassages op locatie. Veel grote en kleine bedrijven hebben al kennis gemaakt met de stoelmassages van StoelmassageHouten.nl. Als eigenaar en liefhebber van het massagevak wil hij het liefst zoveel mogelijk stoelmassages zelf verzorgen. Bij grote opdrachten kan hij terug vallen op een groot masseursbestand. Deze vakkundige masseurs hebben minimaal 3 jaar massage ervaring en minimaal 3 massage opleidingen gevolgd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Kortom: Bij de masseurs van StoelmassageHouten.nl bent u altijd in de juiste handen!
Tot nu toe hebben al veel grote en kleine bedrijven kennis gemaakt met StoelmassageHouten.nl. Wil jij dit ook? Laten we dan snel een proefmassage inplannen.

Tot snel!

Mark Middelweerd

NIEUW:  Reset-traject

Sinds 2018 verzorg ik ook trajecten voor mensen met chronische-, of steeds terugkerende pijnklachten. Tijdens mijn werk merkte ik dat er steeds meer mensen chronisch last kregen van kwalen zonder dat er iets specifieks voorgevallen was. Na de massage voelden ze zich weer een stuk beter maar twee weken later was de “last” toch weer terug. Hoe kan dat en waardoor werd dit veroorzaakt? Mijn zoektocht naar antwoorden kwam uit bij de Triggerpoint Reset Methode. Dit is een behandel-/coachingstraject speciaal geschikt voor mensen met chronische, terugkerende of verplaatsende pijnklachten. Deze methode heb ik mij eigen gemaakt en heeft mijn kijk op pijnklachten sterk veranderd. Hierdoor heb ik successen kunnen behalen bij mensen die al lange tijd (10+ jaar) pijnklachten hadden. Een fantastische methode voor mensen die bereid zijn zelf aan de slag te gaan om iets aan hun pijn te doen.

Het Reset-traject, een totaalconcept naar een pijnvrij lijf. Dus heb jij last van chronische pijnklachten of pijntjes die regelmatig terugkomen of verplaatsen? Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek op www.resettraject.nl.