Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Over ons

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Mark Middelweerd StoelmassageHouten.nl 

StoelmassageHouten.nl (voorheen Health Support Houten) is opgericht door Mark Middelweerd (1979). Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als Medical Fitness Instructor besloot hij, in 2004, Health Support Houten op te richten. In eerste instantie bestond het aanbod uit Stoelmassage, Personal Training en een massagepraktijk waar verschillende professionele massagevormen gegeven werden.

Sinds 2010 ligt de focus op het verzorgen van stoelmassages op locatie. Veel grote en kleine bedrijven hebben al kennis gemaakt met de stoelmassages van StoelmassageHouten.nl. Als eigenaar en liefhebber van het massagevak wil hij het liefst zoveel mogelijk stoelmassages zelf verzorgen. Vanwege de grote vraag naar stoelmassage is het natuurlijk niet mogelijk om overal tegelijk te zijn. Daarom kan hij terugvallen op een groot masseursbestand. Deze vakkundige masseurs hebben minimaal 3 jaar massage ervaring en meerdere massage opleidingen gevolgd om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Kortom: Bij de masseurs van StoelmassageHouten.nl ben je altijd in de juiste handen!

Tot nu toe hebben al veel grote en kleine bedrijven kennis gemaakt met StoelmassageHouten.nl. Wil jij dit ook?
Laten we dan snel afspreken om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel!

Mark Middelweerd

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp