Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Rek- en strekoefeningen

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Het juiste moment om te ontspannen is als je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Je kent het vast wel. Een volle agenda en een uitpuilende mailbox die zorgen dat je de hele dag “aan” staat waardoor je de hele dag een gejaagd gevoel hebt. Juist op die momenten is het goed om aan jezelf te denken. Focus je als eerste eens op je ademhaling. Adem eens een paar minuten diep in en uit vanuit je buik. Na elke in- en uitademing houd je een korte pauze. Daarmee kan je al snel meer rust geven aan jouw lijf. Behalve de focus op je ademhaling is het ook aan te raden om regelmatig rek- en strekoefeningen te doen of te wandelen. Als je lang achter je beeldscherm zit te werken verkorten je spieren en neemt de doorbloeding af. Hierdoor hoopt spanning zich op en gaat het gebied (met name je rug, nek en schouders) zuurder worden wat irritatie of zelfs pijn kan veroorzaken.

Mini-workout

Voorkomen is beter dan genezen, dat is algemeen bekend. Daarom geeft StoelmassageHouten.nl je de uitkomst: een overzicht met ultieme rek- en strekoefeningen die je zonder enige moeite door de zwaarste computerdagen heen zullen slepen. De oplossing als er even geen masseur in de buurt is.
Wil jij de nieuwe rek-en strekfolder ontvangen? Laat het ons weten.
Deze rek- en strekoefeningen houden jouw spieren lekker soepel. Doe je mee?

 

 

 

 

 

 


 

 

Stoelmassage is een uitstekende methode om spanningsklachten te verhelpen of te voorkomen. Maar als spanningsklachten steeds terugkomen of verplaatsen is er meer aan de hand. Dan helpen de rek- en strekoefeningen, een massage of fysiobehandeling vaak maar tijdelijk. Een fysieke behandeling en bewegen werkt dan vaak als symptoombestrijding en is niet de oplossing om pijnvrij te blijven. Hiervoor heb ik een andere methode beschikbaar voor je: Het Reset-traject, een totaalpakket naar een pijnvrij lijf. Dus heb jij last van chronische pijnklachten of pijntjes die regelmatig terugkomen of verplaatsen? Dit unieke coaching/behandeltraject kan jou leven veranderen. Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek op www.resettraject.nl.

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp