Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassage

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage, de perfecte pitstop
tijdens een drukke werkdag.

De stoelmasseurs die zijn aangesloten bij StoelmassageHouten.nl wonen verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een stoelmasseur bij jou in de buurt om je te laten genieten van een heerlijk stoelmassage. Een stoelmassage zorgt voor ontspanning en bewustwording. En dat is nodig want teveel mensen ervaren fysieke of mentale spanningsklachten. Hierdoor neemt de kans op verzuim toe. En dat is niet wat je wilt want een zieke medewerker kost al gauw €250 tot €400 per dag.
Een behandeling van StoelmassageHouten.nl kan veel van deze spanningsklachten wegnemen. We komen langs op het werk en masseren gespannen spieren weer heerlijk soepel. De spanning in het lichaam verdwijnt als sneeuw voor de zon waardoor RSI, stress, burn-out en andere klachten die leiden tot verzuim minder kans krijgen.

Stoelmassage op de werkplek

StoelmassageHouten.nl verzorgt stoelmassages in heel Nederland. Door het grote masseursbestand hebben we altijd een professionele stoelmasseur in de buurt. Zij komen graag langs om jullie te trakteren op een heerlijk ontspannende stoelmassage.
Stoelmassages op de werkplek worden vaak ingezet als beloning, verwen/relaxmoment of als preventiemiddel. Het is mogelijk om het eenmalig aan te bieden of op regelmatige basis terug te laten keren.  Het maken van afspraken kan simpel in de online agenda. Zo proberen we zoveel mogelijk administratieve handelingen weg te nemen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom kies je voor een stoelmassage van StoelmassageHouten.nl

– Onze stoelmassages werken preventief en helpen het ziekteverzuim te verlagen.
– Keuze uit een stoelmassage van 15, 20 of 30 minuten en altijd maximale ontspanning.
– De masseur zal een wakend oog houden op de fysieke en mentale gesteldheid van het personeel. Een vroege signalering kan langdurig verzuim voorkomen.
– De kosten van onze stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar.
– Een stoelmassage reserveer je snel en makkelijk via onze online agenda.
– Een professionele stoelmasseur zal de massage afstemmen op de wensen en klachten van de medewerker. Zo krijgt iedereen een stoelmassage op maat.
– Professioneel en betaalbaar.
– Handig online reserveringssysteem.

Stoelmassage tijdens een beurs, evenement of personeelsfeest

Ben je op zoek naar een leuke publiekstrekker voor een beurs of evenement. Met stoelmassage heb je de juiste publiekstrekker te pakken en laat je zien dat je staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met stoelmassage op een beurs, evenement of personeelsfeest boek je zeker succes!

Stoelmassage tijdens vitaliteits-/gezondheidsweek

Ook tijdens vitaliteits- of gezondheidsweken dragen wij graag ons steentje bij met onze stoelmassage. Wij kneden gespannen spieren weer soepel zodat de medewerkers daarna weer fris en fit aan de slag kunnen. Behalve een heerlijke stoelmassage geven wij de medewerkers tips en adviezen mee over werkhouding en oefeningen om de spieren soepel te houden.

Contact

StoelmassageHouten.nl heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor het bedrijfsleven. Of het nu gaat om stoelmassage op vaste basis of eenmalig (bijv. als cadeau of beloning), je bent bij ons in de juiste handen.
Wil jij dit ook? Neem dan snel contact op met Mark van StoelmassageHouten.nl. 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp