Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassage bij bedrijven

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage is een perfect middel om in te zetten als preventiemiddel bij bedrijven. Een stoelmassagebehandeling werkt stress verlagend en ontspant de spieren. Neem plaats op de massagestoel en dan masseren we jouw spieren weer heerlijk soepel. Zo krijgen stress, gespannen spieren en rsi geen vat op het lichaam. Na een stoelmassage van 20 minuten kan je weer fit en fris aan de slag. Een uitstekende break tijdens jouw drukke bestaan. Stoelmassage is makkelijk te organiseren en kan overal plaatsvinden. Daarom is stoelmassage een perfect preventiemiddel bij bedrijven die iets willen doen tegen stress, RSI en andere spanningsgerelateerde klachten.

Online Agenda

reserveer een stoelmassage bij Stoelmassage HoutenIn overleg zullen we een aantal dagen plannen waarop er een dag(deel) een stoelmasseur aanwezig zal zijn. Op deze dagen kunnen de medewerkers langskomen voor een stoelmassage aan rug, nek, schouders en armen.

De medewerkers kunnen hun stoelmassage afspraken plannen in de online agenda. Daar kan elke medewerker een account aanmaken en zelf afspraken reserveren of wijzigen. Vierentwintig uur voor aanvang krijgen de medewerkers een herinneringsmail zodat de afspraak niet vergeten zal worden.

Massageruimte

Voor de privacy van de medewerkers is het fijn als er een aparte ruimte gereserveerd kan worden. De voorkeur gaat uit naar een ruimte zonder inkijk. Zo worden de medewerkers echt even van hun werkplek gehaald en worden ze niet gestoord door bijvoorbeeld bellende collega’s. Zo ervaren ze maximaal resultaat van de stoelmassages.

Is er geen aparte ruimte beschikbaar? Geen probleem, wij kunnen elke open ruimte omtoveren tot massageruimte. In overleg kunnen we zelfs onze speciale massagetent meenemen om toch enige privacy te creëren.

Soorten stoelmassage

Stoelmassage bij bedrijven Stoelmassage op locatie StoelmassageHouten.nlDe medewerkers hebben keuze uit verschillende stoelmassagevormen. Denk hierbij aan een drukpunt massage, oliemassage of zwangerschapsmassage. Uiteraard zijn combi’s ook mogelijk. Rekening houdend met de wensen en mogelijk fysieke klachten zullen we de medewerkers adviseren welke variant voor hun het meest effectief zal zijn. Zo krijgt iedereen een stoelmassage op maat.

Tarief

De tarieven zijn afhankelijk van het aantal en de frequentie. Doorgaans liggen de tarieven tussen de €13,95 en €15,95 per stoelmassage van 20 minuten. Graag maken we een offerte op maat. Neem dus gerust contact op.
Tarieven zijn excl. BTW en reiskosten.

Eigen bijdrage

Ook als medewerkers zelf (een deel van) hun stoelmassages moeten betalen blijft het populair. Wij werken veel bij bedrijven waar dit het geval is. De medewerkers betalen hun stoelmassage na afloop contant of per pin aan de masseur.

Stoelmasseurs

In al die jaren is er een groot masseursbestand opgebouwd. Zo kunnen wij bij grote opdrachten meerdere stoelmasseurs leveren. Wij werken enkel met masseurs met minimaal 5 jaar massage ervaring en zij moeten minimaal 3 massagevormen beheersen. Zo krijgt iedereen het beste van het beste en dat tegen een zeer scherpe prijs.

Meer info of wilt een offerte op maat ontvangen? Neem dan snel contact op.

 


 

 

Stoelmassage is een uitstekende methode om spanningsklachten te verhelpen of te voorkomen. Maar als spanningsklachten steeds terugkomen of verplaatsen is er meer aan de hand. Een fysieke behandeling werkt dan vaak als symptoombestrijding en is dan niet de oplossing om pijnvrij te blijven. Hiervoor heb ik een andere methode beschikbaar: Het Reset-traject, een totaalconcept naar een pijnvrij lijf. Dus heb jij last van chronische pijnklachten of pijntjes die regelmatig terugkomen of verplaatsen? Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek op www.resettraject.nl.

 

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp