Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassage bij jou op het werk?

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage bij jou op het werk StoelmassageHouten.nlHoe lekker zou dat zijn? Een stoelmassage op het werk: even een korte, verfrissende break waarbij jouw rug, nek en schouders weer helemaal los gemasseerd worden. Zo blijf je scherp, krijgt spanning geen vat op jouw spieren en kun je maximaal blijven presteren.

Wil jij ook stoelmassage op het werk? Laat dan je gegevens achter en dan ga ik jouw werkgever benaderen zodat jij binnenkort al kan genieten van een ontspannende stoelmassage. Voor het beste resultaat is jouw hulp nodig dus houd je inbox in de gaten. Dan vertel ik je meer!

Vul dus snel onderstaande gegevens in en wie weet kan jij binnenkort genieten van een heerlijk ontspannende stoelmassage tijdens jouw drukke werkzaamheden. En daarna……..daarna kan je weer fit en fris aan de slag.

Sending

 

 

 

 


 

 

Stoelmassage is een uitstekende methode om spanningsklachten te verhelpen of te voorkomen. Maar als spanningsklachten steeds terugkomen of verplaatsen is er meer aan de hand. Een fysieke behandeling werkt dan vaak als symptoombestrijding en is dan niet de oplossing om pijnvrij te blijven. Hiervoor heb ik een andere methode beschikbaar: Het Reset-traject, een totaalconcept naar een pijnvrij lijf. Dus heb jij last van chronische pijnklachten of pijntjes die regelmatig terugkomen of verplaatsen? Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek op www.resettraject.nl.

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp