Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

stoelmassage Amersfoort

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage in regio Amersfoort

Met onze speciale massagestoel komen wij ook regelmatig in regio Amersfoort om stoelmassage te verzorgen. Stoelmassage is niet alleen maar lekker. Een stoelmassage op regelmatige basis zal het verzuim verlagen en medewerkers fit aan het werk houden.
De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Omdat de overheid stoelmassage op waarde weet te schatten en het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers kunnen bedrijven rekenen op een fiscaal voordeel als zij stoelmassages aanbieden. Onder bepaalde voorwaarden kan het gehele factuurbedrag als aftrekpost gebruikt worden.

Stoelmassage tijdens uw beurs, evenement of personeelsfeest

Stoelmassage regio Amersfoort StoelmassageHouten.nl

Ben je op zoek naar een leuke publiekstrekker voor een beurs of evenement in regio Amersfoort? Met stoelmassage heb je de juiste publiekstrekker te pakken en laat je zien dat je staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met stoelmassage op een beurs, evenement of personeelsfeest boek je zeker succes!

Stoelmassage tijdens gezondheidsweek

Ook tijdens gezondheidsweken in regio Amersfoort dragen wij graag ons steentje bij met onze stoelmassage. Wij kneden gespannen spieren weer soepel zodat de medewerkers daarna weer fris en fit aan de slag kunnen. Behalve een heerlijke stoelmassage geven wij de medewerkers tips en adviezen mee over werkhouding en oefeningen om de spieren soepel te houden.

StoelmassageHouten.nl heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor het bedrijfsleven. Wij werken alleen met masseurs met minimaal 3 jaar massage ervaring en zij moeten meerdere massagevormen beheersen. Zo krijg je een stoelmassage op maat en dat tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contactopnemen.

StoelmassageHouten is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs en Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

 


 

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp