Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage in regio Amsterdam

Met onze speciale massagestoel reizen wij ook regelmatig richting regio Amsterdam om stoelmassage te verzorgen. Stoelmassage is niet alleen maar lekker. Een stoelmassage op regelmatige basis zal het verzuim verlagen en medewerkers fit aan het werk houden.
Een stoelmassage biedt namelijk een scala aan voordelen voor zowel lichaam als geest. Ten eerste helpt het bij het verminderen van spierspanning en het loslaten van opgebouwde stress. Door de gerichte drukpunten en massagetechnieken worden knopen en spanning in de spieren losgemaakt, waardoor je direct ontspanning ervaart.
Daarnaast stimuleert een stoelmassage de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen en zuurstof beter naar de spieren worden vervoerd. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en het versnellen van het herstelproces na fysieke activiteit of drukke werkdag.
Bovendien heeft een stoelmassage ook positieve effecten op de geestelijke gezondheid. Het kan helpen bij het verbeteren van de concentratie en het verhogen van het algehele gevoel van welzijn. Na een stoelmassage voel je je verfrist, energiek en klaar om de wereld weer aan te kunnen.

De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Omdat de overheid stoelmassage op waarde weet te schatten en het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers kunnen bedrijven rekenen op een fiscaal voordeel als zij stoelmassages aanbieden. Onder bepaalde voorwaarden kan het gehele factuurbedrag als aftrekpost gebruikt worden.

Stoelmassage tijdens uw beurs, evenement of personeelsfeest

Stoelmassage regio Amsterdam. StoelmassageHouten.nlBen je op zoek naar een leuke publiekstrekker voor een beurs of evenement in regio Amsterdam? Met stoelmassage heb je de juiste publiekstrekker te pakken en laat je zien dat je staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met stoelmassage op een beurs, evenement of personeelsfeest boek je zeker succes!

Stoelmassage tijdens gezondheidsweek

Ook tijdens gezondheidsweken in regio Amsterdam dragen wij graag ons steentje bij met onze stoelmassage. Wij kneden gespannen spieren weer soepel zodat de medewerkers daarna weer fris en fit aan de slag kunnen. Behalve een heerlijke stoelmassage geven wij ze tips en adviezen mee over werkhouding en oefeningen om de spieren soepel te houden.

StoelmassageHouten.nl heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor het bedrijfsleven. Wij werken alleen met ervaren en professionele masseurs. Zo krijg je het beste van het beste en dat tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

StoelmassageHouten is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs en Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

 

 


 

 

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp