Stoelmassage in regio Amsterdam

Met onze speciale massagestoel reizen wij ook regelmatig richting regio Amsterdam om stoelmassage te verzorgen. Stoelmassage is niet alleen maar lekker. Een stoelmassage op regelmatige basis zal het verzuim verlagen en medewerkers fit aan het werk houden.
De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creƫren. Omdat de overheid stoelmassage op waarde weet te schatten en het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers kunnen bedrijven rekenen op een fiscaal voordeel als zij stoelmassages aanbieden. Onder bepaalde voorwaarden kan het gehele factuurbedrag als aftrekpost gebruikt worden.

Stoelmassage tijdens uw beurs, evenement of personeelsfeest

Stoelmassage regio Amsterdam. StoelmassageHouten.nlBent u op zoek naar een leuke publiekstrekker op uw beurs of evenement in regio Amsterdam? Met stoelmassage heeft u de juiste publiekstrekker te pakken en laat u zien dat u staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met stoelmassage op uw beurs, evenement of personeelsfeest boekt u zeker succes!

Stoelmassage tijdens gezondheidsweek

Ook tijdens gezondheidsweken in regio Amsterdam dragen wij graag ons steentje bij met onze stoelmassage. Wij kneden gespannen spieren weer soepel zodat uw medewerkers daarna weer fris en fit aan de slag kunnen. Behalve een heerlijke stoelmassage geven wij uw medewerkers tips en adviezen mee over werkhouding en oefeningen om de spieren soepel te houden.

StoelmassageHouten.nl heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor het bedrijfsleven. Wij werken alleen met masseurs met minimaal 5 jaar massage ervaring en zij moeten minimaal 3 massagevormen beheersen. Zo krijgt u het beste van het beste en dat tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

 

 

 


 

 

Stoelmassage is een uitstekende methode om spanningsklachten te verhelpen of te voorkomen. Maar als spanningsklachten steeds terugkomen of verplaatsen is er meer aan de hand. Een fysieke behandeling werkt dan vaak als symptoombestrijding en is niet de oplossing om pijnvrij te blijven. Hiervoor heb ik een andere methode beschikbaar voor je: Het Reset-traject, een totaalpakket naar een pijnvrij lijf. Dus heb jij last van chronische pijnklachten of pijntjes die regelmatig terugkomen of verplaatsen? Dit unieke coaching/behandeltraject kan jou leven veranderen. Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een gratis adviesgesprek op www.resettraject.nl.