Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassage Rotterdam

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage in regio Rotterdam

Met onze speciale massagestoel komen wij ook regelmatig in regio Rotterdam om stoelmassage te verzorgen. Stoelmassage is niet alleen maar lekker. Een stoelmassage op regelmatige basis zal het verzuim verlagen en medewerkers fit aan het werk houden.
De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Omdat de overheid stoelmassage op waarde weet te schatten en het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers kunnen bedrijven rekenen op een fiscaal voordeel als zij stoelmassages aanbieden. Onder bepaalde voorwaarden kan het gehele factuurbedrag als aftrekpost gebruikt worden.

Stoelmassage tijdens uw beurs, evenement of personeelsfeest

Stoelmassage in Rotterdam en omstreken. StoelmassageHouten.nl

Bent u op zoek naar een leuke publiekstrekker op uw beurs of evenement in regio Rotterdam? Met stoelmassage heeft u de juiste eyecatcher te pakken en laat u zien dat u staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met stoelmassage op uw beurs, evenement of personeelsfeest boekt u zeker succes!

Stoelmassage tijdens gezondheidsweek

Ook tijdens gezondheidsweken in regio Rotterdam dragen wij graag ons steentje bij met de stoelmassage. Wij kneden gespannen spieren weer soepel zodat uw medewerkers daarna weer fris en fit aan de slag kunnen. Behalve een heerlijke stoelmassage geven wij uw medewerkers tips en adviezen mee over werkhouding en oefeningen om de spieren soepel te houden.

StoelmassageHouten.nl heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages voor het bedrijfsleven. Wij werken alleen met masseurs met minimaal 5 jaar massage ervaring en zij moeten minimaal 3 massagevormen beheersen. Zo krijgt u het beste van het beste en dat tegen een zeer scherpe prijs. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

 StoelmassageHouten is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs en Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

 

 

 


 

 

 

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp