Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Thuismassage

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Thuismassage: Een stoelmassage bij je thuis.

Voelen jouw rug, nek of schouders soms wat gespannen of pijnlijk aan? Heb je regelmatig last van hoofdpijn of word je soms gek van de tintelingen in je arm, hand of vinger? Of wil je juist voorkomen dat je last krijgt? Reserveer dan een thuismassage/Stoelmassage@home. De masseur komt bij je thuis en neemt een speciale ergonomische stoel mee waar je lekker op mag gaan zitten. In 20 minuten worden jouw rug, nek, schouders en armen weer vakkundig los gemasseerd. Kortom: dit is een ideale pit-stop en dat gewoon in jouw thuiskantoor of huiskamer.

Stoelmassage@home/thuismassage

Je hebt de keuze uit verschillende stoelmassage behandelvormen. Bijvoorbeeld een drukpuntmassage die over de kleding heen gegeven kan worden, een oliemassage met extra aandacht voor rug, nek en schouders of een zwangerschapsmassage (de naam zegt het al: voor zwangere dames).
Afhankelijk van jouw wensen of fysieke klachten zal ik je adviseren over de beste massagevorm zodat jij de juiste keuze kan maken.

Mark Middelweerd

De Stoelmasseur

De stoelmasseur is Mark Middelweerd (1979).
In 2004 deed hij zijn eerste massage opleiding en daarna heeft hij veel bijscholingen, cursussen en opleidingen gedaan. Inmiddels heeft hij dus al meer dan 17 jaar professionele massage ervaring. In 2010 heeft hij zich gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages.

Normaal gesproken komt hij bij bedrijven om de medewerkers te behandelen maar omdat veel bedrijven het thuiswerken nastreven bezoekt hij nu de mensen thuis. In hun eigen thuiskantoor of huiskamer. Behalve de perfecte stoelmassage geeft hij je ook adviezen en tips om spanningsklachten te voorkomen of te verminderen.

Dus voelen jouw rug, nek, schouders of armen stijf of pijnlijk aan? Heb je regelmatig last van hoofdpijn, tintelingen in je arm of andere spanningsgerelateerde klachten? Of wil je juist voorkomen dat je last krijgt? Dan ben je bij Mark aan het juiste adres. Reserveer snel een stoelmassage@home/thuismassage. Vul onderstaand formulier in, dan neemt Mark contact met je op om een afspraak in te plannen.

StoelmassageHouten is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs en Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche.

Mark Middelweerd

Stoelmassage@home
30 minuten

€ 37,50

incl.BTW

  • Stoelmassage van 30 minuten
  • Drukpunt-, olie-, of zwangerschapsmassage
  • incl. 15 km rondom Houten of Leidschendam
  • Extra kilometers à €0,29

Stoelmassage@home
40 minuten

€ 50,00

incl. BTW

  • Stoelmassage van 40 minuten
  • Drukpunt-, olie-, of zwangerschapsmassage
  • incl. 15 km rondom Houten of Leidschendam
  • Extra kilometers à € 0,29

Afspraken maken?

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Ik wil graag een Stoelmassage@home van... *
Sending
×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp