Een stoelmassage bij je thuis

De ideale oplossing voor alle thuiswerkers die merken dat hun rug, nek en schouders steeds strakker gaan staan: Stoelmassage@home! Kunnen jouw rug, nek en schouders wel wat extra aandacht gebruiken? Reserveer dan NU een Stoelmassage@home.

Een stoelmassage@home is er al vanaf 20 minuten. In die tijd zal ik jouw rug, nek en schouders weer lekker los masseren zodat je daarna fit en fris verder kan met je werkzaamheden. Kortom: Stoelmassage@home is een ideale pit-stop en dat gewoon in jouw “thuiskantoor”. De stoelmasseur komt bij jou thuis langs zodat het je geen extra tijd kost en je na de massage snel weer aan de slag kan.

Stoelmassage@home een stoelmassage op jouw thuiskantoor, thuiswerkplek, corona, thuiswerken

Je hebt de keuze uit verschillende stoelmassage behandelvormen. (bijvoorbeeld drukpuntmassage, zwangerschapsmassage of een massage met olie). Afhankelijk van jouw wensen of fysieke klachten zal ik je adviseren over de beste massagevorm zodat jij de juiste keuze kan maken.

Tarieven en afspraak maken

Een stoelmassage@home kan alleen op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Een stoelmassage@home van 20 minuten kost € 25,00. Voor een beter resultaat kunnen we de massage langer maken; 30 minuten (€ 37,50) of 40 minuten (€ 50,00).

De Stoelmasseur

StoelmassageHouten.nl Mark Middelweerd stoelmassage op locatie bedrijfsmassageDe stoelmasseur (Mark Middelweerd) heeft al meer dan 15 jaar professionele massage ervaring en staat weer te popelen om aan de slag te gaan. Helaas kan ik nog niet naar mijn vaste opdrachtgevers omdat zij het thuiswerken nog nastreven. Dat is heel begrijpelijk maar dat wil niet zeggen dat jij je stoelmassage moet missen. Want zolang ik niet naar de kantoren kan om stoelmassages te geven ga ik naar de “thuiskantoren”. Dus heb jij een werkplek thuis moeten inrichten? Zit jij met een laptop aan de keukentafel? Dan weet ik zeker dat jij een stoelmassage kan gebruiken. En dat kan! Gewoon bij jou thuis: Stoelmassage@home!
Vul snel onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Corona-protocol

Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat er voor een Stoelmassage@home een aantal regels van toepassing zijn. Als we ons beide aan het Coronaprotocol houden blijft het veilig en werkbaar voor jou en mij.

Als je één of meer van onderstaande vragen met JA moet beantwoorden kan de stoelmassage@home helaas niet doorgaan.

  • Is er sprake van verkoudheids-/griepachtige klachten zoals loopneus, keelpijn, niezen, hoesten, koorts van 38 graden of hoger?
  • Of heeft een huisgenoot hierboven genoemde verkoudheids-/griepachtige klachten?
  • Ben je in de 14 dagen voorafgaand aan de Stoelmassage@home in aanraking geweest met iemand bij wie een COVID-19 besmetting is vastgesteld?
  • Ben je besmet geweest met de COVID-19 en nog geen 24 uur klachtenvrij?

Als je de vragen met 4x ‘nee’ hebt kunnen beantwoorden dan staat niets jou in de weg om een afspraak te maken voor een Stoelmassage@home. Vul snel onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op om een afspraak te plannen om jouw rug, nek en schouders weer heerlijk soepel te masseren.

Sending