Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

ThuismassageDH

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Stoelmassage@home

De ideale oplossing voor alle thuiswerkers die merken dat hun rug, nek en schouders steeds strakker gaan staan: Stoelmassage@home! Ik kom bij je thuis en masseer jouw rug, nek en schouders weer heerlijk soepel.

Ik ben regelmatig in regio Den Haag te vinden om Stoelmassage@home te verzorgen. Wil jij dat ik ook bij jou langskom? Vul dan onderstaand formulier in. Dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.
Voor alle overige regio’s graag het contactformulier invullen.

Een stoelmassage@home van 20 minuten kost € 25,00. Het tarief voor 30 minuten is € 37,50 en een VIP behandeling van 40 minuten kost € 50,00.

Om de dagen efficiënt in te delen en zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn wil ik je vragen het beschikbaarheidslijstje in te vullen en aan te kruisen welke dag/tijd je zou kunnen.

regio den haag
Ik wil een stoelmassage van: *

Wie weet hebben je buren, vrienden of familie uit de buurt ook wel interesse in een stoelmassage? Vertel het vooral dat er een stoelmasseur bij je langskomt. Wellicht willen zij ook wel. Ik hoor het graag als dat zo is.

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp