Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Reset-traject: pijnvrij in 6-8 weken

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Triggerpoint Reset Methode / Reset-traject: Omdat jij niet met chronische pijnklachten hoeft te leven.

Ben jij vaste klant bij de fysio en kom je maar niet van je klachten af?
Of ben jij iemand die altijd wel ergens last van heeft?
Dan is jou misschien ook wel eens verteld dat je met je klachten moet leren leven. Geloof me: dat is niet nodig!
Als jij accepteert dat je met je klachten moet leren leven zal je er nooit vanaf komen. Met de triggerpoint reset methode/Reset-traject en jouw open-mind en doorzettingsvermogen ben JIJ de sleutel tot je eigen succes!

Reset-traject

De Triggerpoint Reset Methode van Tim van Orsouw vormt de basis van jouw Reset-traject. Het Reset-traject wordt samengesteld op jouw situatie en dat doen we vanuit een holistische visie. We focussen ons dus niet alleen op de zere plek maar richten ons op alle aspecten die van belang zijn voor een goed resultaat (bijv. voeding, houding, stressfactoren, beperkende gedachtes en patronen etc.). Al deze factoren spelen namelijk een rol bij jouw pijnklachten en zullen aangepakt moeten worden om een 2.0 versie van jezelf te worden. Daarom gaan we niet alleen behandelen maar is de mind-body coaching net zo belangrijk. Het traject duurt 6 tot 8 weken, in die periode gaan we behandelen en krijg je huiswerkopdrachten. Het lezen en beluisteren van (audio)boeken, het bekijken van films en het maken van opdrachten kunnen deel uitmaken van het Reset-traject.

En dat moet ik geloven?Triggerpoint reset methode / Reset traject

Ik snap dat je sceptisch bent na al die jaren die je al met je pijn rondloopt, al die verschillende behandelingen die je hebt ondergaan en al die goed bedoelde adviezen die je in het verleden hebt gekregen. Toch raad ik je aan het aanvraagformulier voor een gratis adviesgesprek in te vullen. Dan kan ik jouw situatie bekijken en beoordelen of het Reset-traject voor jou geschikt is. Wat heb je te verliezen behalve je pijn?

Belangrijk: het Reset-traject is alleen geschikt voor mensen die willen investeren in zichzelf, weer leiderschap willen nemen over hun eigen leven en gezondheid, open-minded zijn en nieuwe dingen willen leren. Je zal zelf in actie moeten komen want alleen actie zal leiden tot resultaat. Ik zal je daar bij helpen, assisteren, adviseren en coachen.
Hoe dat allemaal in zijn werk gaat vertel ik je graag in het gratis adviesgesprek.

Geschikt voor mij?

  Heb jij last van nek-of schouderklachten, hoofdpijn, een hernia, carpaal tunnelsyndroom, rugpijn, frozen shoulder, algehele spanningsklachten of fibromylogie?
  Wil jij een blijvende oplossing voor jouw chronische klachten?
  Komen jouw klachten steeds weer terug of ben jij iemand die altijd wel ergens last heeft?
  Heb je veel soorten behandelingen geprobeerd maar nog altijd zonder resultaat?

En ben je…..

  ondernemer of ondernemend ingesteld?
  toe aan een behandeling met blijvend resultaat?
  open-minded?
  bereid om zelf in actie te komen?

Vul dan snel het formulier in en dan neem ik contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Een pijnvrije toekomst is mogelijk, ook als jou verteld is dat je moet leren leven met je pijnklachten.
Meer informatie is te vinden op www.resettraject.nl. Daar is het ook mogelijk om een gratis pijntest te doen om te kijken of jouw klachten geschikt zijn voor dit traject.

Sending

*Het Reset-traject/Triggerpoint Reset Methode is onderdeel van StoelmassageHouten.nl. De stoelmassages maken geen deel uit van het Reset-traject

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp