Stoelmassage in heel Nederland
06-51979075
www.stoelmassagehouten.nl

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage op locatie in heel Nederland

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een 15, 20 of 30 minuten durende massage waarbij rug, nek, schouders, armen en handen weer heerlijk los gemasseerd worden. Veel mensen ervaren spanningsklachten in deze gebieden en stoelmassage, ook wel bedrijfsmassage genoemd, kan deze klachten wegnemen. Daarom is deze massagevariant perfect voor de medewerkers die de hele dag achter hun computer zitten, veel dezelfde handelingen uitvoeren of wat ontspanning kunnen gebruiken.

Door middel van drukpunten, strekkingen en knedingen wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden blokkades in het lichaam opgeheven. 

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage op locatie

De masseur komt op locatie en neemt een speciaal ontwikkelde stoel mee. In een handomdraai weet de stoelmasseur de ruimte om te toveren tot massageruimte. Een ruimte van 2,5 x3 meter is vaak al voldoende.
Met een ontspannen muziekje op de achtergrond mag je gaan zitten op de stoel. Met je hoofd, borst, armen en onderbenen op de zachte kussens word je lichaam goed ondersteund en kan het ontspannen beginnen.

Massagestoel of Stoelmassage
Bij stoelmassage denken veel mensen aan een relaxstoel waarbij een massagerol door de leuning je rug en benen masseert. Een misvatting want stoelmassage is meer dan dat.
Het grote verschil is dat bij deze variant de masseur het werk doet. Je krijgt dus een massage op maat. De stoelmasseur houdt daarbij rekening met jouw wensen en lichamelijke klachten. 

Stoelmassage stoel
Waarom stoelmassage?

Een bedrijfsmassage zorgt voor gezond en fit personeel.

Een stoelmassage is niet alleen maar fijn voor de spieren in je lijf. Het zorgt ook voor rust en ontspanning in je hoofd waardoor je stress situaties of lastige vraagstukken beter aan kan. 
Een stoelmassage zorgt ook voor meer bewustwording. Na de massage zijn de medewerkers, na tips van de masseur, vaak extra alert op hun houding en beweegmomenten waardoor spanning minder vat krijgt op het lichaam. 

Wanneer is het tijd voor een massage?

Het beste moment voor een massage is wanneer je er geen tijd voor hebt.
Juist op momenten van drukte word je extra kwetsbaar. Daarom is het goed om op zulke momenten goed voor jezelf (en het personeel) te zorgen.

Een stoelmassage kan altijd en overal.

Veel bedrijven kiezen voor bedrijfsmassage als preventiemiddel tegen RSI, stress, burn-out en rug, nek en schoudergerelateerde klachten. Voorkomen is beter dan genezen en met een stoelmasseur kan je veel spanningsgerelateerde klachten en verzuim voorkomen. Daarom zijn de stoelmassages de laatste tijd zo mateloos populair. 
Toch zijn er “speciale” dagen waarop onze stoelmassages ingezet worden. Denk hierbij aan:
– Dag/week van de werkstress
– Vitaliteitsweek / Week van de vitaliteit
– Week van het werkgeluk / Week van het werkplezier
– Gezondheidsweek
– Dag van de leerkracht
– Dag van de zorg
– Dag van de leidster
– Secretaressedag
– Beloning voor het behalen van doelen of verkooptargets
– Dag van de preventie
– Personeelsfeest
– Publiekstrekker tijdens beurs of evenement

Onderzoeken stoelmassage

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de effecten van stoelmassages.
Er zijn twee onderzoeken naar gedaan op de universiteit Maastricht (2002 en 2006), en een onderzoek door de Universiteit van Miami (1996). Bekijk ook onze eigen tevredenheidsonderzoeken.

Lees meer
Handig online reserveringssysteem

Als je kiest voor StoelmassageHouten.nl heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de online agenda. In deze handige tool kunnen de medewerkers zelf hun afspraak plannen. Een dag voor de afspraak ontvangen ze automatisch een afspraakherinnering. Zo kunnen ze de afspraak niet vergeten. Uiteraard is een papieren intekenlijst of jullie eigen planningstool ook mogelijk.

Bekijk de testagenda
Fiscale Voordelen stoelmassage

Omdat de overheid het belang inziet van gezonde en fitte medewerkers kunnen bedrijven rekenen op fiscale voordelen als zij stoelmassage aanbieden. 
Jouw eigen fiscaal specialist kan je daar meer over vertellen.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of een afspraak maken? Vul het contactformulier in, bel of stuur een sms/whats-app, dan kunnen we jouw wensen bespreken.

Sending

Contactgegevens

Adres:

Dorpsstraat 46, 3991 BZ Houten

Telefoon:

06-51979075

K.v.K. Utrecht 30198773

×

Hi, Mark van StoelmassageHouten.nl hier, wil je een afspraak maken of meer info over stoelmassage op locatie? Laat het gerust weten.

× Neem contact op via whatsapp